Repris av succé!

Ja, vår kvartettkonsert blev en succé! Trots att jag 2 veckor innan blev rejält förkyld med en röst som jag knappt kände igen och en ständigt täppt näsa som hotade med syrebrist många stunder, så fick jag rösten tillbaka och syret flödande genom näsan. Men se 20 minunter innan vår entré ramlar ett oerhört tungt fönster ner på vår soprans panna! Vi baddar den rejäla bulan till sekunderna innan vi går in. Hon fixar det! Snacka om proffessionalism!

Fullsatt kapell med t.o.m. stående lyssnare. Jag måste medge att jag inte riktigt hade förstått äran, känslan av att sjunga dessa purfärska verk skrivna till oss, med kompositörerna närvarande. En sann adrenalinkick. En übersüperboost för självkänslan. Och den bara växte när alla nära och kära jag bjudit in kom fram för att tacka och kramas. Så här vill jag ha det, alltid!

Verken vi sjöng är så bra att vi tyckte fler borde få möjlighet att lyssna på dem.

Så, lördagen den 9 januari 2010 kl. 18.00 i S:ta Clara kyrka, ska vi upprepa denna konsert. Inträde 100kr.

Varmt välkomna!Kommentarer
Postat av: Lena

Hej Gonca, är så ledsen...Idag valde Matz att gå en annan väg och det gör så ont...

2009-11-04 @ 18:17:54
URL: http://lenjangel.webblogg.se/
Postat av: Gonca

Men Lena! Vad har hänt? Det var längesen jag hörde något från Matz... Vill du ses över en fika? Prata ut? Jag är bra på att lyssna.

2009-11-04 @ 20:56:12
URL: http://piano.blogg.se/
Postat av: Lena

just nu gråter jag o gråter...gå in på min blogg så kan du följa några turer ner... det gör så ont Gonca så ont..Jag träffar dig gärna när jag är bra..har opererats, legat sjuk och är inne på min 4 vecka nu,,,med detta därtill...

2009-11-04 @ 23:22:04
URL: http://lenjangel.webblogg.se/
Postat av: Gonca

Jag läser... och förstår inte hur HAN har kunnat göra detta mot dig. Av det lilla jag förstod betydde du allt för honom. Men vad vet jag? Opererad? Sjuk sen 4 veckor? Vad har hänt i ditt liv? Hör av dig när du mår bättre, för det kommer du att göra, så småningom, så får vi ses och prata. En stor kram till dig.

2009-11-05 @ 08:28:15
URL: http://piano.blogg.se/
Postat av: Lena

Tack underbara Du!

Han hade sina skäl naturligtvis, han är den finaste man jag träffat och mött.Men smärtan blir inte dess mindre... Jag berättar gärna över en kopp kaffe. Kramen den stora!

2009-11-06 @ 22:58:22
URL: http://lenjangel.webblogg.se/
Postat av: Lena

Gott att prata med dig, du är underbar, Kramen den innerligaste!

2009-11-07 @ 18:15:29
URL: http://lenjangel.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0